RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Saliltamme löydät liikuntasalin, jossa pidämme ohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Lue tunneista lisää alempana.

Liikuntasali on kaikkien asiakkaidemme vapaassa käytössä joka päivä klo 05-24 silloin kun tunteja ei ole käynnissä.

Salista löytyy myös välineitä kuten steppilautoja, painopalloja, voimaköydet, vastuskuminauhoja sekä 3 kpl nyrkkeilysäkkejä treenin tueksi.

 

Salillamme on tarjolla myös Helsingin Urheiluseura HUS Ry:n kuntonyrkkeilytunteja, joista voit lukea tarkemmin kuntonyrkkeily-välilehdeltä.

 

Syksyn 2020 alkavat kurssit julkaistaan tällä sivulla mahdollisimman pian kesän 2020 aikana. Alkavista kursseista julkaisemme tietoa myös meidän sosiaalisessa mediassa (linkit sivun alareunassa).

 

Tehotreeni

Nimensä mukaisesti tehokas koko kroppaa kuormittava kokonaisuus. Kurssi koostuu viidestä tunnista, joilla saadaan sykkeet nousemaan ja lihakset töihin. Tunnit sisältävät alkulämmittelyn, treeniosuuden ja loppujäähdyttelyn. Tunnilla annetaan eri vaihtoehtoja liikkeisiin, joten kurssi sopii kaiken kuntoisille. Monipuolista harjoittelua kehonpainolla sekä välineitä apuna käyttäen. Varmista tehokas syksyn aloitus ja ilmoittaudu mukaan tehotreenille!

Kurssin ohjaaja: Gloria, liikuntaneuvoja sekä personal trainer (Kisakallion urheiluopisto)
Tehotreenit pidetään tiistaisin klo 17-18 ja ensimmäinen viiden kerran kurssi alkaa tiistaina 8.9.2020 klo 17. Kurssin hinta on 50€
Järjestämme näytetunnin tiistaina 1.9.2020 klo 17-18.
Ilmoittauduthan mukaan myös näytetunnille (Ilmoittautuminen ei ole sitova, vaan näytetunnin jälkeen saat päättää ilmoittaudutko mukaan 5 kerran kurssille.)

Ilmoittaudu mukaan: info@helsinginurheiluseurahus.fi

Raparyhmä (UUDISTUNUT!)

Helsingin Urheiluseura HUS Ry järjestää Kivikon Arctic Gymillä Raparyhmän.
Raparyhmässä tehdään pienryhmässä erilaisia treenejä mm. tutustutaan kuntosalilla treenaamiseen, testataan kuntonyrkkeilyä ja treenataan yhdessä eri liikuntamuotoja hyödyntäen. Raparyhmän treeneihin ovat tervetulleita yli 15-vuotiaat henkilöt. Kurssin ohjaaja: Gloria, liikuntaneuvoja sekä personal trainer (Kisakallion urheiluopisto)
sinulla heräsi kysymyksiä ryhmästä: info@helsinginurheiluseurahus.fi

HARJOITUSAJAT
tiistaisin 8.9. alkaen klo 18-19 (10 kerran kurssi) Hinta: 150€ (130€ harjoitusmaksu + jäsenmaksu 20€)

Ilmoittaudu mukaan: info@helsinginurheiluseurahus.fi Kerro viestissä nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi sekä asuinpaikkakuntasi.

SENIORIJUMPPA

Keinutuolit nurkkaan ja seniorijumppaan!

Yhteinen ohjattu jumppa kaikenkuntoisille senioreille.
Tunneilla harjoitetaan ja ylläpidetään mm. lihaskuntoa sekä tasapainoa hyvässä hengessä iloisten ja koulutettujen ohjaajien johdolla!

Seniorijumppa käynnistyy taas syyskuussa 2020 7.9. alkaen. Harjoitusajat: maanantai ja torstai klo 11.

Tervetuloa huippuun porukkaamme!
Mukaan voit tulla milloin vain!

50€/10krt tai 6€/krt

Seniori!- Hartiat kuntoon

Keskiviikkoisin klo 11.00-11.55.
8.9. alkaen. Hinta 6€/kerta, 50€/10 kertaa.
Kurssin ohjaaja: Gloria, liikuntaneuvoja sekä personal trainer (Kisakallion urheiluopisto)
Annetaan eläkeläisten hartiajumeille kyytiä nyrkkeilymetodeja käyttämällä!

Kaikenkuntoiset seniorit tervetuloa mukaan, et tarvitse aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä! Salilla on lainahanskoja, joita voit käyttää.

Ilmainen kokeilutunti keskiviikkona 1.9. klo 11 ilmoittaudu mukaan! info@helsinginurheiluseurahus.fi tai soita 0503310992