RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Raparyhmä (UUDISTUNUT!)

Helsingin Urheiluseura HUS Ry järjestää Kivikon Arctic Gymillä Raparyhmän.
Raparyhmässä tehdään pienryhmässä erilaisia treenejä mm. tutustutaan kuntosalilla treenaamiseen, testataan kuntonyrkkeilyä ja treenataan yhdessä eri liikuntamuotoja hyödyntäen. Raparyhmän treeneihin ovat tervetulleita yli 15-vuotiaat henkilöt. Kurssin ohjaaja: Gloria, liikuntaneuvoja sekä personal trainer (Kisakallion urheiluopisto)
sinulla heräsi kysymyksiä ryhmästä: info@helsinginurheiluseurahus.fi

HARJOITUSAJAT
tiistaisin 8.9. alkaen klo 18-19 (10 kerran kurssi) Hinta: 150€ (130€ harjoitusmaksu + jäsenmaksu 20€)

Ilmoittaudu mukaan: info@helsinginurheiluseurahus.fi Kerro viestissä nimesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi sekä asuinpaikkakuntasi.

SENIORIJUMPPA

Keinutuolit nurkkaan ja seniorijumppaan!

Yhteinen ohjattu jumppa kaikenkuntoisille senioreille.
Tunneilla harjoitetaan ja ylläpidetään mm. lihaskuntoa sekä tasapainoa hyvässä hengessä iloisten ja koulutettujen ohjaajien johdolla!

Seniorijumppa käynnistyy taas syyskuussa 2020 7.9. alkaen. Harjoitusajat: maanantai ja torstai klo 11.


HUOM! TUNNEILLE TULEE NYT ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN: maanantain tunnille viimeistään edellisviikon perjantaihin klo 16.00 mennessä ja torstain tunnille keskiviikkoon klo 20.00 mennessä. Tunnille otetaan max 10 henkilöä. Ilmoittautua voi puhelimitse 050-3310 992 tai sähköpostilla info@arcticgym.fi.

Tervetuloa mukaan! 50€/10krt tai 6€/krt

Just Dance!

JUST DANCE!

Koe tanssin riemua! Matalan kynnyksen tanssitunti kaikille. Tunnit maanantaisin 12.10 alkaen klo 19.00 Hinta: 10 kertaa/89€ tai kerta/10€ Sitovat ilmoittautumiset: taigabody@hotmail.com

RYHMÄLIIKUNTASALIMME

Saliltamme löydät liikuntasalin, jossa pidämme ohjattuja ryhmäliikuntatunteja (lue tunneista lisää alempana). ​Liikuntasali on kaikkien asiakkaidemme vapaassa käytössä joka päivä klo 05-24 silloin kun tunteja ei ole käynnissä. Salista löytyy myös välineitä kuten steppilautoja, painopalloja, voimaköydet, vastuskuminauhoja sekä 3 kpl nyrkkeilysäkkejä treenin tueksi. HUOM! Salia voi varata myös yksityiskäyttöön, kysy lisää vastaanotostamme puhelimitse tai sähköpostilla. Ryhmäliikuntatilassamme pidetään myös Helsingin Urheiluseura HUS Ry:n kuntonyrkkeilytunteja, joista voit lukea tarkemmin kuntonyrkkeily-välilehdeltä.