Hieronta

TERVETULOA OSAAVIEN AMMATTILAISTEMME KÄSITTELYYN!

 

VARAA AIKA:

                                                                                                                                                 

Intialainen päähieronta

Hartioiden, niskan, päänahan ja kasvojen rentouttava hieronta ilman rasvaa tai öljyä. Hoito tehdään istuen vaatteiden päältä. Hieronta sopii jännityksen ja stressin poistoon, migreeniin ja päänsärkyyn sekä kasvojen jännitykseen. Hieronta parantaa päänahan verenkiertoa ja rentouttaa.

Hoitoa ei suositella jos on niskavamma, tulppavaara, verenohennuslääkitys, syövän kasvuvaihe, epilepsia, sydämen tahdistin tai tulehtunut päänahan sairaus.

Klassinen hieronta:

Monipuolisesti lihaksia muokkaava. Hieronta auttaa erilaisiin kiputiloihin, vilkastaa verenkiertoa sekä auttaa ennaltaehkäisemään uusia kireyksiä lihaksissa. Hieronnassa pystyy soveltamaan tekniikkaa ja säätelemään voimakkuutta asiakkaan toiveiden mukaan; kevyestä voimakkaaseen. Hieronta sopii kaikille perusterveille, keskustelethan mahdollisista sairauksista hierojan kanssa.

Urheiluhieronta:

Hieronta sovelletaan liikuntalajin mukaan, tuetaan suoritusta ja palautumista. Hieronnalla voidaan estää esimerkiksi rasitusvammojen syntymistä. Myös urheiluhieronnassa pystyy voimakkuutta säätelemään asiakkaan toiveiden mukaan.

Hierontaa varattaessa sinun ei tarvitse tietää, onko klassinen -vai urheiluhieronta sinulle sopivampi. Hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti paikanpäällä. Voit siis valita ajanvarauksessa kumman vain vaihtoehdon.

 

RIINA

Riina on kesälomalla: 8.7.24-28.7.24 ja 12.8.-18.8.24

Riina on koulutukseltaan koulutettu hieroja (2010) ja käynyt myös intialaisen päähieronnan kurssin. Hieronta suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti  jokaisen asiakkaan mukaan.

Voit myös kysyä vapaita aikoja suoraan vastaanotosta p.050-3310 992 tai sähköpostilla: riina@arcticgym.fi

 

HINNASTO

Klassinen-ja urheiluhieronta :

30 min. 35€
45 min. 45€
60 min. 60€
75 min. 75€
90 min. 90€
120 min. 110€

Intialainen päähieronta:

30 min. 45€
45 min 55€

Arctic Gymin ja Kuntokeskus Sporttikujan asiakkaille sekä Helsingin Urheiluseuran jäsenille 10% alennuksen ylläolevista hinnoista. (Ainoastaan voimassaolevalla jäsenyydellä/kuntosalikortilla)

 

 

MAKSUTAVAT

Hieronnan voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, ePassilla. Huomioithan, että ePassilla maksaessa ei käy liikunta- ja kulttuurietu, vaan käytössä pitää olla hierontaan käytettävissä oleva etu.

LAHJAKORTIT

Ilahduta läheistäsi hyvän olon lahjalla!
Meiltä voit ostaa lahjakortit hierontapalveluihin. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Lahjakortin voit ostaa myös etänä vastaanottomme aukiolojen puitteissa. Laita sähköpostia: info@arcticgym.fi tai soita p. 050-3310992.