Hieronta

Tervetuloa osaavien ammatilaistemme käsittelyyn. Jenni

Jenni on koulutukseltaan koulutettu hieroja sekä liikuntaneuvoja sekä käynyt purentalihasten hierontakoulutuksen.
Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännitystä, joka voi johtua purentavirheistä, hampaiden yöllisestä puremisesta tai stressistä.

Mikäli toivot, että saat ilmoituksen uusista hieronta-ajoista, laitathan viestiä joko sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Jos haluat kysyä hieronnasta tai ajanvarauksesta laita viestiä:
0503601342
jenni@arcticgym.fi

 

Riina

Olen koulutukseltani koulutettu hieroja (2010) ja käynyt myös intialaisen päähieronnan kurssin. Suunnittelen ja toteutan hieronnat aina asiakkaan toiveiden mukaan, oli se sitten voimakkaampaa hierontaa tai rentouttavaa, kaikki onnistuu.

Jos ajanvarauksesta ei löydy sinulle sopivaa aikaa, voit myös kysyä muita aikoja vastaanotosta tai sähköpostilla,niin yritetään löytää sopiva aika! riina@arcticgym.fi

Intialainen päähieronta

Hartioiden, päänahan ja kasvojen rentouttava hieronta ilman rasvaa tai öljyä. Hoito tehdään istuen vaatteiden päältä. Sopii jännitykseen ja stressiin, migreeniin ja päänsärkyyn sekä kasvojen jännitykseen. Hieronta parantaa päänahan verenkiertoa ja rentouttaa. Hoitoa ei suositella jos on niskavamma, tulppavaara, verenohennuslääkitys, syövän kasvuvaihe, epilepsia, sydämen tahdistin tai tulehtunut päänahan sairaus.

HINNASTO

30 min. 35€
45 min. 45€
60 min. 60€
75 min. 75€
90 min. 90€
120 min. 110€

Purentalihasten hieronta:

45min. 55€

60min. 70€   (Jenni)

Intialainen päähieronta:

30 min. 45€

45 min 55€  (Riina)

Arctic Gymin ja Kuntokeskus Sporttikujan asiakkaille sekä Helsingin Urheiluseuran jäsenille 10% alennuksen ylläolevista hinnoista. (Ainoastaan voimassaolevalla jäsenyydellä/kuntosalikortilla)

MAKSUTAVAT

Hieronnan voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, ePassilla ja Eazybreakilla. Huomioithan, että ePassilla ja Eazybreakilla maksaessa ei käy liikunta- ja kulttuurietu, vaan käytössä pitää olla hierontaan käytettävissä oleva etu.

LAHJAKORTIT

Ilahduta läheistäsi hyvän olon lahjalla! Meiltä voit ostaa lahjakortit hierontaan. Lahjakortti on voimassa 8 kk ostopäivästä eteenpäin.
Lahjakortin voit ostaa myös etänä: laita sähköpostia:info@arcticgym.fi tai soita p. 050-3310992