Hieronta

Tervetuloa osaavien ammatilaistemme käsittelyyn. Jenni

Jenni on koulutukseltaan koulutettu hieroja sekä liikuntaneuvoja sekä käynyt purentalihasten hierontakoulutuksen.
Purentalihasten hieronta lieventää lihasjännitystä, joka voi johtua purentavirheistä, hampaiden yöllisestä puremisesta tai stressistä.

Jos haluat kysyä hieronnasta tai ajanvarauksesta laita viestiä:
0503601342
jenni@arcticgym.fi

 

Janne

Janne on koulutettu hieroja sekä fysioterapeutti. Janne hieroo Arctic Gymillä hyvin fysioterapeuttisella otteella. Hoidoissa Janne käyttää tarpeen mukaan kaikkia opiskelemiaan tekniikoita, klassista ja urheiluhierontaa, kraniosakraaliterapiaa, neuraalimanipulaatiota, viskeraalimanipulaatioita, iastm-rautoja, kinesioteippausta sekä fysioterapeuttista tutkimista, ohjausta ja neuvontaa.

HINNASTO

30 min. 35€
45 min. 45€
60 min. 60€
75 min. 75€
90 min. 90€
120 min. 110€
Purentalihasten hieronta 60€ (Jenni)

Jenni tarjoaa Arctic Gymin ja Kuntokeskus Sporttikujan asiakkaille sekä Helsingin Urheiluseuran jäsenille 10% alennuksen ylläolevista hinnoista. (Ainoastaan voimassaolevalla jäsenyydellä/kuntosalikortilla)

Jannen palveluista Arctic Gymin asiakkaille -10% alennus.

MAKSUTAVAT

Hieronnan voi maksaa käteisellä, pankkikortilla, ePassilla ja Eazybreakilla. Huomioithan, että ePassilla ja Eazybreakilla maksaessa ei käy liikunta- ja kulttuurietu, vaan käytössä pitää olla hierontaan käytettävissä oleva etu.

LAHJAKORTIT

Ilahduta läheistäsi hyvän olon lahjalla! Meiltä voit ostaa lahjakortit hierontaan. Lahjakortti on voimassa 8 kk ostopäivästä eteenpäin.
Lahjakortin voit ostaa myös etänä: laita sähköpostia:info@arcticgym.fi tai soita p. 050-3310992