Personal training

Oletko aloittamassa kuntoilua ja tarvitset opastusta tekniikoiden, sekä laitteiden kanssa? Vai oletko jo kokeneempi treenaaja joka haluaa vaihtelua harjoitteluun? Personal training sopii kaiken ikäisille- ja kuntoisille ihmisille. Personal trainer suunnittelee treeniohjelmat sinun lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan, oli sitten tavoitteenasi kiinteytyä, kasvattaa lihasta, parantaa ryhtiä tai kuntoa. Jos et olet aikaisemmin käynyt salilla, suosittelemme aloittamaan harjoittelun Personal Trainerin ohjauksessa, jotta liikkeet tulisi tehtyä oikein.

Hinnat Arctic Gymin asiakkaille:

 5 € /    kehonkoostumusmittaus (paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

 20 € /  lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

 60 € /  kuntosaliohjelma sis. ohjauksen

80€ / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

80€ / Parivalmennus

170€ / 3 ohjausta + ohjelma

250€ / 5 ohjausta + ohjelma

480€ / 10 ohjausta + ohjelma

60€ /   henkilökohtainen ruokavalio

196€ / 2kk Valmennuspaketti

(2kk valmennuspakettiin sisältyy: Kuntotestaus, sekä kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa, 1 ohjaus henkilökohtaisella kuntosaliohjelmalla, ruokaohjeistus, sekä välitapaaminen jossa käymme läpi kehittymistäsi)

Hinnat ulkopuolisille:

10€ /   kehonkoostumusmittaus (paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

20€ /   lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

100€ /  kuntosaliohjelma sis. ohjauksen

140€ / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

250€ / 3 ohjausta + ohjelma

80€ / henkilökohtainen ruokavalio

Varaa aika ohjaukseen vastaanotostamme !

Asiakas on velvoitettu maksamaan 30€ sakon alle 24h peruutetuista tapaamisista!

Yrityspalvelut

Arctic Gym toteuttaa yksin ja yhteistyökumppaneidensa kanssa laadukkaita liikuntapalveluja yrityksille. Ammattitaitoiset ohjaajamme toteuttavat tarpeen mukaan yksilö- ja ryhmänohjaukset kuntosalilla sekä mm. ohjatut kiertoharjoittelu- kuntonyrkkeily- sekä kehonhuoltotunnit.  

Meiltä voit myös pyytää yrityskuntosopimustarjouksen osana ennaltaehkäisevää ja parantavaa työterveyshuoltoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, katsotaan kuinka voimme palvella teitä! 

 
Valmentajat
Mirja

Olen energinen, kannustava ja huumorilla höystetty viisikymppinen kuntosalivalmentaja. Salilla työskennellyt kymmenen vuoden ajan ja edelleen suuresti nautin siitä, että saan ohjata ihmisiä liikunnan iloiselle tielle. Taustaa löytyy monen lajin lisäksi mm. ratsastuksesta ja voimaharjoittelusta. Kokemuksesta tiedän, että ikääntyminen, loukkaantumiset ja sairastelu tekevät elämästä välillä haasteellista. Liikunnan avulla siitä voi kumminkin tehdä hiukan helpompaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa lihaskuntoharjoittelua. Siihen tarvitset vain tahtoa, uskallusta ja vielä kerran tahtoa. Höysteenä asiantuntevaa ohjausta. Olet sitten painon pudottaja, kehon muokkaaja, sennu tai junnu niin tule rohkeasti juttelemaan minulle. Yhdessä asetamme sinulle sopivat tavoitteet ja rakennamme juuri sinun tarpeidesi mukaisen ja motivoivan treeniohjelman. Ole oman elämäsi sankari ja tee päätös tänään.

Jenni

Olen pirteä liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja Helsingistä. Opiskelin Varalan Urheiluopistossa liikuntaneuvojan tutkinnon ja olen tehnyt ohjaajan/valmentajan töitä muutaman vuoden kuntosalilla sekä kamppailusalilla. Liikunta on ollut jo vuosia tärkeä osa elämääni.  Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja haluan, että se välittyy myös ohjattavilleni. Ohjaajana pidän huolen siitä, että liikunnasta nautitaan. Hyvä fiilis sekä treenin aikana että sen jälkeen on tärkeää. 

Eetu
Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi. 
Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com

Rosa

Kuka olen? Olen 21-vuotias koulutettu kuntosalivalmentaja ja innokas liikkuja. Olen kiinnostunut terveyden ja hyvinvoinnin edistämisestä. Urheilu on aina ollut minulla lähellä sydäntä. Olen harrastanut koripalloa 11 vuotta ja sen lisäksi harrastustaustastani löytyy monia eri lajeja kuten uintia, pyöräilyä, lenkkeilyä, kuntosalia, laskettelua, sekä uusimpana lisäyksenä boulderointia. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, lihasten kasvatus taikka parempi fyysinen kunto ja terveempi olo, lupaan kannustaa ja ohjata sinut kohti tavoitettasi. Valmennukset ja ohjelmat teen aina huomioiden jokaisen asiakkaan yksilönä ja ottaen huomioon asiakkaan henkilökohtaiset tavoitteet ja mielipiteet. Pienilläkin muutoksilla saamme aikaan pysyviä tuloksia!

Päivystys auki:

ma-to klo 12.00-20.00         pe klo 12.00-17.00         la-su suljettu

Voimassa olevalla kulkukortilla treenaat vuoden jokaisena päivänä klo 05-24!

© 20203 by THE GYM. Proudly created with Wix.com