Aluehallintovirasto on päättänyt olla jatkamatta kuntosalien sulkua 28.4. jälkeen, joten avaamme ovet jälleen torstaina 29.4.2021 klo 5.00!

KÄYTÄNNÖN ASIAT

Aluehallintoviraston päätöksen mukaan kuntosaleilla tulee noudattaa ainakin 16.5. asti 2 metrin turvälejä ja tehostettuja hygieniamääräyksiä.
Toiminta kuntosalilla avautuu normalisti eli salille ei tarvitse varata aikaa eikä harjoitteluaikaa ole rajattu. Harjoittelemaan pääset joka päivä klo 5-24 voimassaolevalla kulkukortilla.
Tulemme seuraamaan kävijämääriä, ja mikäli turvavälit eivät toteudu on meillä mahdollisuus ottaa ajanvarausjärjestelmä takaisin käyttöömme.

Pukuhuoneet suihkut ja saunat ovat normaalisti käytössä.

HARJOITTELEMAAN TULLESSASI MUISTA:

– Tule vain terveenä harjoittelemaan!
– Käytäthän kasvomaskia yleisissä tiloissa. Myös treenatessa voit käyttää maskia.
– Käytetyt kasvomaskit ja käsipaperit ehdottomasti roskakoriin!
– Pese kädet huolella ennen ja jälkeen treenin. Käytä tarvittaessa käsidesiä.
– Puhdistathan tangot ym. ennen/jälkeen käytön.
– MUISTA 2 METRIN TURVAVÄLI MUIHIN HARJOITTELIJOIHIN.
– Pukuhuoneet ovat käytössä, mutta toivomme, että mahdollisuuksien mukaan pukuhuoneita käytetään mahdollisimman vähän, joten turha istuskelu/ oleskelu pukuhuoneissa on kielletty.

KUNTOSALISULUN HYVITYKSET

Aluehallintovirasto määräsi kuntosalimme suljettavaksi 1.4.-28.4.2021 eli sulkua kesti yhteensä 4 viikkoa.
Jos et ole tauottanut korttiasi, ja koet tarvitsevasi hyvitystä kyseisestä ajanjaksosta, niin lisäämme ajan kortillesi, joten ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Järjestelmämme EI lisää aikaa automaattisesti kortillesi, vaan hyvitys tulee erikseen pyytää! Tilanne on ollut vaikea ja haastava, joten kiitos kaikille ymmärryksestänne.

VASTAANOTON AUKIOLOAJAT

Viikosta 18 alkaen vastaanottomme on auki ma-to 12-20 ja pe 11-16. Viikonloput vastaanottomme on suljettuna. Kortilla pääset harjoittelmaan joka päivä klo 5-24 ilman erillistä ajanvarausta.

HELSINGIN URHEILUSEURA
Helsingin Urheiluseuran kurssit jatkavat viikolla 18 normaalin kevätlukujärjestyksen mukaan. Helsingin Urheiluseura on yhteydessä jäseniinsä sähköpostitse.

Tervetuloa kaikki jatkamaan treenejä! Muistetaan kuitenkin edelleen kaikki huolehtia turvaväleistä ja hygienista, jotta kaikilla on turvallista treenata jatkossakin.

Aurinkoisin terveisin, Arctic Gymin henkilökunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *