Siirrymme sähköiseen varauskalenteriin.
Ajanvarausjärjestelmästämme on nyt auki ja siellä on varattavissa harjoitusvuoroja torstaista 25.3.2021 alkaen klo 5.00-22.45 , myös viikolopuille.
(Jos olet jo varannut puhelimitse ajan torstaille 25.3 tai perjantaille 26.3. niin huomioithan, että nämä varaukset on kumoutunut ja joudut uudet varaukset tekemään netin kautta haluamillesi ajankohdille.)

Jotta ajanvaraus ja käytännön toteutus toimii oikein ja turvallisesti, LUE ALLA OLEVAT SÄÄNNÖT HUOLELLA JA NOUDATA NIITÄ!

Rekisteröidy omalla nimelläsi ja omilla tiedoillasi järjestelmään, jonka jälkeen voit varata itsellesi harjoitusvuoroja.
HUOM! Mikäli rekisteröidyt päivystysaikojemme ulkopuolella ja varaat ajan, huomioi että korttisi toimii vasta, kun olemme päivystysaikana sen aktivoineet. Esimerkiksi, jos rekisteröidyt viikonloppuna, ja varaat ajan samalle viikonlopulle, niin korttisi ei vielä toimi.

VAIHE 1: Asiakas rekisteröityy palveluun ja voi varata aikoja.
VAIHE 2: Henkilökunta vahvistaa rekisteröitymisen päivystysaikana.
VAIHE 3: Asiakkaan kortti toimii varattujen aikojen puitteissa

Pääset näkemään varauskalenterimme ja varaamaan harjoitusaikoja rekisteröitymällä linkistä:
Varauskalenteri

– Harjoittelemaan pääsee vain netistä varatulla vuorolla, ja saman vuoron voi varata max 10 henkilöä.
– Salinpuolelle pääset vain kerran, eli kun vedät korttisi liukuovista et voi vuoron aikana tilasta poistua edes pukuhuonesiin tai et pääsen sisälle takaisin. Poikkeuksena saliajat päivystysaikoinamme, jolloin voi liikkua normaalisti.viimeistään silloin.
– Salivuoron kokonaisaika on 1h 15min. Varaus on voimassa 45min ajan vuoron alusta alkaen, joten saavuthan paikalle viimeistään silloin.
– Harjoitteluvuoroja voi varata 4 treeniä /viikko /henkilö.
– Harjoitteluvuorot ovat varattavissa aina 7 päivää eteenpäin.
– Kun tulet harjoittelemaan, korttisi toimii ovella vasta minuutilleen, kun oma vuorosi alkaa.
– Jokaisen on vedettävä kortti aulan oven vieressä olevasta lukijasta harjoittelemaan tullessaan.
– Kuntosalin AULAN OVESTA EI TULLA SISÄÄN ENNEN KUIN OMA VUORO ALKAA, vaan oman vuoron alkamista odotetaan käytävässä, ja sisään tullaan omalla kortilla!
– Oman vuoron päätyttyä tiloista tulee poistua välittömästi.
– Poistuessasi ovesta, varmista ettei kukaan tule sisään samalla ovenavauksella!
– Mikäli varaat vuoron etkä pääsekään harjoittelemaan muistathan perua ajan, jotta se ei vie mahdollisuutta muilta treenaajilta.

HUOM!! TEEMME KAIKKINA VUOROKAUDEN AIKOINA PISTOTARKASTUKSIA SALILLAMME. TARKASTAMME MYÖS JOKAISEN PÄIVÄN OSALTA VALVONTAKAMERAT JA NÄEMME MILLOIN KUKAKI TULEE SISÄLLE JA POISTUU TILOISTA. MIKÄLI ILMENEE MINKÄÄNLAISIA VÄÄRINKÄYTÖKSIÄ, OTAMME HARJOITTELIJAN KOLKUKORTIN POIS KÄYTÖSTÄ.

Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

Suihkut ja saunat eivät ole käytössä.

Kiitos kaikille yhteisten pelisääntöjen noudattamisesta. Toimitaan jatkossakin niin, että terveysturvallisuus toteutuu mahdollisimman hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *