Valmennus

Oletko aloittamassa kuntoilua ja tarvitset opastusta tekniikoiden, sekä laitteiden kanssa? Vai oletko jo kokeneempi treenaaja joka haluaa vaihtelua harjoitteluun? Personal training sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Personal trainer suunnittelee treeniohjelmat sinun lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaan, oli sitten tavoitteenasi kiinteytyä, kasvattaa lihasta, parantaa ryhtiä tai kuntoa. Jos et olet aikaisemmin käynyt salilla, suosittelemme aloittamaan harjoittelun Personal Trainerin ohjauksessa, jotta liikkeet tulisi tehtyä oikein.

Hinnat

Arctic Gymin asiakkaille:

5 € / kehonkoostumusmittaus

(paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

20 € / lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

60 € / kuntosaliohjelma sis. ohjauksen (60 min)

80€ / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

80€ / Parivalmennus (60min)

170€ / 3 ohjausta (60 min) + ohjelma

250€ / 5 ohjausta (60 min)+ ohjelma

480€ / 10 ohjausta (60min) + ohjelma

60€ /  henkilökohtainen ruokavalio

Ulkopuolisille:

10€ / kehonkoostumusmittaus

(paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

20€ / lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

100€ / kuntosaliohjelma sis. ohjauksen

140€ / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

250€ / 3 ohjausta + ohjelma

80€ / henkilökohtainen ruokavalio

Kysy lisää vastaanotostamme niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ohjauspaketti!

Ohjausajan voit varata vastaanotostamme.

Asiakas on velvoitettu maksamaan 30€ sakon alle 24h peruutetuista tapaamisista!

Yrityspalvelut

Arctic Gym toteuttaa yksin ja yhteistyökumppaneidensa kanssa laadukkaita liikuntapalveluja yrityksille. Ammattitaitoiset ohjaajamme toteuttavat tarpeen mukaan yksilö- ja ryhmänohjaukset kuntosalilla sekä mm. ohjatut kiertoharjoittelu- kuntonyrkkeily- sekä kehonhuoltotunnit.

Meiltä voit myös pyytää yrityskuntosopimustarjouksen osana ennaltaehkäisevää ja parantavaa työterveyshuoltoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, katsotaan kuinka voimme palvella teitä!

Valmentajat

Mirja

Olen energinen, kannustava ja huumorilla höystetty viisikymppinen kuntosalivalmentaja. Salilla työskennellyt kymmenen vuoden ajan ja edelleen suuresti nautin siitä, että saan ohjata ihmisiä liikunnan iloiselle tielle. Taustaa löytyy monen lajin lisäksi mm. ratsastuksesta ja voimaharjoittelusta. Kokemuksesta tiedän, että ikääntyminen, loukkaantumiset ja sairastelu tekevät elämästä välillä haasteellista. Liikunnan avulla siitä voi kumminkin tehdä hiukan helpompaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa lihaskuntoharjoittelua. Siihen tarvitset vain tahtoa, uskallusta ja vielä kerran tahtoa. Höysteenä asiantuntevaa ohjausta. Olet sitten painon pudottaja, kehon muokkaaja, sennu tai junnu niin tule rohkeasti juttelemaan minulle. Yhdessä asetamme sinulle sopivat tavoitteet ja rakennamme juuri sinun tarpeidesi mukaisen ja motivoivan treeniohjelman. Ole oman elämäsi sankari ja tee päätös tänään.

Jenni

Olen pirteä liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja Helsingistä. Opiskelin Varalan Urheiluopistossa liikuntaneuvojan tutkinnon ja olen tehnyt ohjaajan/valmentajan töitä muutaman vuoden kuntosalilla sekä kamppailusalilla. Liikunta on ollut jo vuosia tärkeä osa elämääni. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja haluan, että se välittyy myös ohjattavilleni. Ohjaajana pidän huolen siitä, että liikunnasta nautitaan. Hyvä fiilis sekä treenin aikana että sen jälkeen on tärkeää. Minulta luonnistuu ohjaus kuntosalilla, kehonhuolto-ohjelmien teko, tsemppaus liikunnallisen elämäntavan löytämiseen sekä nyrkkeilytunnit yksilöille tai erikokoisille ryhmille.

Gloria

Reippaalla ja positiivisellä asenteella varustettu liikuntaneuvoja ja sertifioitu personal trainer. Itse omaan värikkään liikuntataustan ja erilaisia liikuntamuotoja on tullut kokeiltua laajalti, mutta nykyään vapaa-ajalla liikutan itseäni kuntosalin lisäksi mieluiten lenkkipolulla ja kuntonyrkkeillen. Yksilöllisten ohjausten lisäksi, ohjaan myös ryhmäliikuntakursseja. Kurssien ansiosta olen saanut työskennellä erilaisten ihmisten kanssa aina juniorista senioreihin. Työssäni minua motivoi nähdä ihmisissä liikunnan tuoma hyvä olo ja onnistumiset. Pyrin kannustamaan ohjattaviani itsensä kehittämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvänolon saavuttamiseen. Autan sinua mielelläni pääsemään kohti tavoitteitasi ja aina henkilökohtaisen lähtökohtasi huomioiden. Ohjaajana olen positiivinen ja kannustava, mutta tehtäväni on myös haastaa ja olla jämäkkä tarvittaessa. Treenaaminen saa ja sen pitää olla myös hauskaa! 🙂

Eetu

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi. Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com