Valmennus

Oletko aloittamassa kuntoilua ja tarvitset opastusta tekniikoiden, sekä laitteiden kanssa?
Vai oletko jo kokeneempi treenaaja joka haluaa vaihtelua harjoitteluun?
Kuntosaliohjaajan palvelut sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Koulutetut ohjaajaajamme suunnittelevat treeniohjelman juuri sinun lähtötilanteesi ja tavoitteidesi mukaisesti.
Jos et olet aikaisemmin käynyt kuntosalilla, suosittelemme aina aloittamaan harjoittelun ohjaajan ohjauksessa, jolloin aloittaminen on turvallista.

Hinnat

Arctic Gymin asiakkaille:

5 € / kehonkoostumusmittaus

(paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

20 € / lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

75 € / kuntosaliohjelma sis. ohjauksen (60 min)

100 € / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

100 € / Parivalmennus (60min)

210 € / 3 ohjausta (60 min) + ohjelma

325 € / 5 ohjausta (60 min)+ ohjelma

600 € / 10 ohjausta (60min) + ohjelma

Ulkopuolisille:

10€ / kehonkoostumusmittaus

(paino, bmi,rasva%, sisäinenrasva, lihas%, lepoaineenvaihdunta)

30€ / lihaskuntotesti (sis. vatsa, selkä, yläraajat, alaraajat)

100€ / kuntosaliohjelma sis. ohjauksen

140€ / kuntosaliohjelma + ruokaohjeistus

280€ / 3 ohjausta + ohjelma

Kysy lisää vastaanotostamme niin räätälöidään juuri sinulle sopiva ohjauspaketti!

Ohjausajan voit varata vastaanotostamme.

Asiakas on velvoitettu maksamaan 30€ sakon alle 24h peruutetuista tapaamisista!

Yrityspalvelut

Arctic Gym toteuttaa yksin ja yhteistyökumppaneidensa kanssa laadukkaita liikuntapalveluja yrityksille. Ammattitaitoiset ohjaajamme toteuttavat tarpeen mukaan yksilö- ja ryhmänohjaukset kuntosalilla sekä mm. ohjatut kiertoharjoittelu- kuntonyrkkeily- sekä kehonhuoltotunnit.

Meiltä voit myös pyytää yrityskuntosopimustarjouksen osana ennaltaehkäisevää ja parantavaa työterveyshuoltoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, katsotaan kuinka voimme palvella teitä!

Valmentajat

Gloria

Reippaalla ja positiivisellä asenteella varustettu liikuntaneuvoja ja sertifioitu personal trainer. Itse omaan värikkään liikuntataustan ja erilaisia liikuntamuotoja on tullut kokeiltua laajalti, mutta nykyään vapaa-ajalla liikutan itseäni kuntosalin lisäksi mieluiten lenkkipolulla ja kuntonyrkkeillen.

Yksilöllisten ohjausten lisäksi, ohjaan myös ryhmäliikuntakursseja. Kurssien ansiosta olen saanut työskennellä erilaisten ihmisten kanssa aina juniorista senioreihin. Työssäni minua motivoi nähdä ihmisissä liikunnan tuoma hyvä olo ja onnistumiset. Pyrin kannustamaan ohjattaviani itsensä kehittämiseen ja kokonaisvaltaisen hyvänolon saavuttamiseen.

Autan sinua mielelläni pääsemään kohti tavoitteitasi ja aina henkilökohtaisen lähtökohtasi huomioiden.
Ohjaajana olen positiivinen ja kannustava, mutta tehtäväni on myös haastaa ja olla jämäkkä tarvittaessa. Treenaaminen saa ja sen pitää olla myös hauskaa! 🙂

Riina

Olen liikuntaneuvoja (2013) ja kuntosaliohjaaja sekä koulutettu hieroja. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja reilut seitsemän vuotta ja tehnyt muutaman vuoden kuntosaliohjauksia. Itse olen harrastanut vuosien saatossa monipuolisesti ja tykkään kokeilla erilaisia urheilulajeja laidasta laitaan ja koenkin siitä olevan hyötyä myös valmennuksessa.

Otan ohjauksessa huomioon yksilölliset tarpeet kokonaisvaltaisesti ja suunnittelen ohjelmat aina jokaisen lähtötilanteen mukaisesti, ohjattavan muu elämä huomioiden. Mietitpä kuntosalin aloittamista tai ehkäpä tarvitset uusia juttuja treenaamiseen tai haluat ylläpitää arjen toimintakykyä, tule ihmeessä kysymään lisää matalalla kynnyksellä.

Ohjaajana olen hyväntuulinen ja luotettava tsemppari. Tehdään tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa! 🙂

Mirja

Olen energinen, kannustava ja huumorilla höystetty viisikymppinen kuntosalivalmentaja. Salilla työskennellyt kymmenen vuoden ajan ja edelleen suuresti nautin siitä, että saan ohjata ihmisiä liikunnan iloiselle tielle.

Taustaa löytyy monen lajin lisäksi mm. ratsastuksesta ja voimaharjoittelusta. Kokemuksesta tiedän, että ikääntyminen, loukkaantumiset ja sairastelu tekevät elämästä välillä haasteellista. Liikunnan avulla siitä voi kumminkin tehdä hiukan helpompaa, eikä koskaan ole liian myöhäistä aloittaa lihaskuntoharjoittelua. Siihen tarvitset vain tahtoa, uskallusta ja vielä kerran tahtoa. Höysteenä asiantuntevaa ohjausta.

Olet sitten painon pudottaja, kehon muokkaaja, sennu tai junnu niin tule rohkeasti juttelemaan minulle. Yhdessä asetamme sinulle sopivat tavoitteet ja rakennamme juuri sinun tarpeidesi mukaisen ja motivoivan treeniohjelman. Ole oman elämäsi sankari ja tee päätös tänään.

Yhteistyö valmentajamme

Jenni

Yhteistyö ohjaajamme Jenni: Olen pirteä liikuntaneuvoja sekä koulutettu hieroja Helsingistä. Opiskelin Varalan Urheiluopistossa liikuntaneuvojan tutkinnon ja olen tehnyt ohjaajan/valmentajan töitä muutaman vuoden kuntosalilla sekä kamppailusalilla. Liikunta on ollut jo vuosia tärkeä osa elämääni. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeää ja haluan, että se välittyy myös ohjattavilleni. Ohjaajana pidän huolen siitä, että liikunnasta nautitaan. Hyvä fiilis sekä treenin aikana että sen jälkeen on tärkeää. Minulta luonnistuu ohjaus kuntosalilla, kehonhuolto-ohjelmien teko, tsemppaus liikunnallisen elämäntavan löytämiseen sekä nyrkkeilytunnit yksilöille tai erikokoisille ryhmille.

Eetu

Eetu on auktorisoitu FAF personal trainer, jolla on vahva kamppailu-urheilutausta. Vapaapainijana hän on saavuttanut mm. Suomen ja Baltian maiden mestaruudet. Oli tavoitteesi sitten parantaa toimintakykyäsi tai monipuolistaa lajiharjoitteluasi, Eetun kanssa treenaat turvallisesti ja itseäsi haastaen kohti päämääriäsi. Ota yhteyttä Eetuun soittamalla 0400 850085 tai laittamalla viestiä eetu_peltola@hotmail.com